Barbora L.

Campu-Score: 303

campu.eu-Abzeichen:


Jsem holka z Liberce, co ráda čte, maluje a cestuje. Na cesty se vydávám v doprovodu svého muže Ondřeje a dcerky Mariany (3 roky).

Bewertungen von den Eigentümern:

Anzahl der besuchten Grundstücke: 15
Anzahl der Leihwagen: 0



27.12 - 29.12.2021 Jakub říká:

Vše OK, děkujeme za návštěvu!
1.8 - 3.8.2021 Michal říká:

Fajn rodina. Doporučujeme.
24.7 - 25.7.2021 Pavel říká:

Vše bylo v pořádku ,po odjezdu nebylo prakticky poznat ,že tam někdo nocoval.Takové hosty mohu jen doporučit.
27.5 - 28.5.2021 Andrea říká:

Bára je velmi milá a komunikativní mladá maminka cestujici se svoji rodinou. Je s ni vyborna komunikace. Doufam, ze se jim u nas libilo :)
25.5 - 27.5.2021 Pavlína říká:

Vše bez problémů, lze jen doporučit :)
3.8 - 6.8.2021
3.7 - 4.7.2021 Ladislav


JURTA Hvozdík
27.12 - 30.12.2023 Barbora sagt:
Byli jsme nadšení, pro rodinu s malými dětmi je to ráj. Pískoviště, dětská kuchyňka, opičí dráha mezi stromy, ohrada se zvířaty, ohniště, posezení pod pergolou - vše je asi 10 kroků od jurty. No a jurta sama je taky kouzelná, plná dřevěných hraček, hudebních nástrojů a malých židliček.. Les hned za pozemkem, výhled do krajiny. V jurtě kamínka (vytopí velmi rychle a spolehlivě), možnost v lese sbírat dřevo nebo si koupit na místě dřevěné brikety. Autem se dá dojet až k plotu pozemku. Pozor, nikde není tekoucí voda - bere se z kanystru, ohřívá se v hrnci na kamnech nebo vařiči a přelévá do várnice. Separační dvoukadibudka na pozemku (1. pro dospělého a 2. pro malé dítě). Pozemek je pro jednu rezervaci, na pozemek a do jurty se ale vejde i větší množství lidi a dětí. Bylo to moc hezké, rádi zopakujeme. A pokud do budoucna přibude i sprcha, nebude tomuto místu chybět nic.
Einsamkeit
18.8 - 20.8.2023 Barbora sagt:
Rozlehlý pěkný posekaný pozemek mezi řekou a kukuřicí. Místo poměrně odlehlé. Vzhledem k rekonstrukci přejezdu by mohlo být pro některý typ vozidla hůře dostupné. Bez upravené pláže a vstupu do řeky, škoda. S čistou kadibudkou. Bylo to tam hezké, jen jsme měli smůlu a v našem termínu byla zrovna strašně moc cítit močuvka z polí.
Stall Zakšín (Wohnwagen)
10.6 - 11.6.2023 Barbora sagt:
Byli jsme moc spokojeni. Lokalita je to krásná, statek a jeho zázemí splnil očekávání na jedničku. Vyhrazený pozemek pro bezkemp je mezi dřevníkem a ohradou s daňkama, stranou od ostatních parkujících aut, na zpevněné cestě, přitom však blízko na wc a do koupelny (na statku). Měli jsme soukromí a nevadila ani blízká silnice (téměř nulový provoz). K dispozici na statku pro děti pískoviště a útulná klubová hospůdka pro rodiče. Lze domluvit vyjížďku na koni. Moc rádi se sem budeme vracet. Skvělý poměr cena/výkon.
in Lednice in der Nähe des Parks
10.5 - 12.5.2023 Barbora sagt:
Pohodlné, čisté, udržované, zatravněné parkoviště na skvělém místě. K dispozici wc, popelnice na plast a směsný odpad a umyvadlo se studenou vodou (asi i elektřina, ale nevyužili jsme). Vše perfektně čisté a plně funkční. Měli jsme štěstí a obě noci jsme byli na pozemku v noci úplně sami, přes den parkovalo max 5 aut. Díky tomu byl pobyt velmi příjemný a klidný. Za plné sezóny bude situace jistě zcela neporovnatelná. Vzdálenost do zámeckého areálů je jen pár kroků a dělá z tohoto pozemku velmi dobrý výchozí bod.
Fischerhäuschen bei Zahrádek zwischen Holanské rybníky
27.12 - 29.12.2021 Barbora sagt:
Kouzelná chaloupka na pohádkovém místě v zajímavé lokalitě stranou od hlavních osad. Cesta na pozemek romantická a dobrodružná, k autu asi 5 minut chůze podél potoků a přes mostky. Venku bylo stále lehce pod nulou, takže žádné bahno. Chatka čistá, nápaditá a velmi pohodlná (wc a tekoucí užitková voda uvnitř, supr!). K dispozici dřevo k naštípání bylo, ale ne suché, tak jsme si museli zajet do obchoďáku pro uhlí. Potom už se to dalo vytopit celkem hezky. Romantika každým coulem, ledňáček tam fakt byl.
Javorná im Böhmerwald - Berge, Wälder, Natur, Romantik
1.8 - 3.8.2021 Barbora sagt:
Hezká horská vesnička s kostelem, v ní krásná chaloupka, za chaloupkou rozlehlá ohrada s koňmi - a tu ohradu máte celou k dispozici. Koní netřeba se bát, neobtěžují/neohrožují, jen si tak kolem vás jsou a to je krásné. Pohodlné ubytování plné zážitků, paní domácí nám představila klokana, sovy, kozy, ovce i dravce. Na pozemku kadibudka, voda nedaleko z pramene, louku obklopuje les. Pan domácí velmi ochotný. Příjezdová cesta bezproblémová. Okolí moc krásné na klidné výlety.
Blick auf das Böhmerwaldtal
3.8 - 6.8.2021 Barbora sagt:
Moc hezké a pohodlné místo v dochozí vzdálenosti do Špičáckého sedla, ze kterého je možnost velkého množství výletů. K dispozici je upravený veliký dvorek/zahrada penzionu s terasou a vodou. Koupelna a záchod k dispozici v penzionu. Druhá terasa je zastřešená a v deštivém období jistě přijde vhod. Paní domácí velmi milá a ochotná. Místo je to odlehlé a klidné bez turistů, což je v tomto kousku Šumavy zázrak. Zahrada sjízdná i za deště. Příjezdová cesta v létě OK, v zimě věřím že pouze pro zkušené a odvážné řidiče (asfaltka s výrazným stoupáním).
Hochlandfarm Horská Kvilda
6.8 - 8.8.2021 Barbora sagt:
Místo je to krásné, v samém srdci Šumavy a na skvělém výchozím místě pro cyklo i pěší výlety. Jedná se o dostatečně velký zpevněný plácek mezi cyklostezkou a ohradou. Příjezd bez problémů a pohodlný i za deště. Stezka nebyla ani o víkendu nijak rušivá, za autem měl člověk soukromí. V bezprostřední blízkosti koně, krávy a hlavně kozy. Kdo má zvířata rád, tak mu nebude vadit mečení, frkání ani mouchy a užije si krásnou horskou krajinu s nezapomenutelnou atmosférou. Na pozemku není el. přípojka, ani voda a wc, s tím je potřeba počítat. V okolí je ale farma, několik restaurací a infocentrum takže si lze poradit. Určitě se sem budeme rádi vracet.
Der Wald des Weihnachtsmanns
24.7 - 25.7.2021 Barbora sagt:
Ráj na konci světa, přitom 15 minut od Liberce. Rozlehlá a upravená slunná louka s krásným výhledem nejen na Ještěd a pískovnu - o víkendu zcela tichou a nehybnou (jak ve všední dny nevím). Za zády les, k dispozici pohodlné zázemí pro skvělý táborák (přístřešek s vyvýšenou podlahou, dřevo, posezení včetně křesel, venkovní kuchyň). Čistá a pohodlná kadibudka, bezproblémová příjezdová cesta (ta od severu). Naprosté soukromí a klid, jen v noci z dálky lze zaslechnou stopu civilizace. V obci Uhelná hezké dětské hřiště, okolí zajímavé pro cyklisty i ty, co chtějí pouze relaxovat na pozemku. Trochu větrný kraj, ve kterém je pro městského člověka všechno tak nějak větší (sršouni, vosičky, houby, cukety). Moc milý a ochotný pan a paní domácí.
Eine Wiese am Wald. Semi-Solitude. 3 km von Zákupy und Sloup in Böhmen entfernt.
3.7 - 4.7.2021 Barbora sagt:
Místo má skvěle strategickou polohu na výlety, v nejbližším okolí je mnoho turistických lokalit a hlavně krásné louky a lesy. Pro děti je určitě supr zpestřením nedaleká ohrada se zvířaty (ovce, kozy, slepice, atd.). Místo je to nádherné! Kdo čeká úplnou samotu a soukromí, bude asi trochu zklamán, v okolí je hned několik sousedů a hlavně louka není vysekávaná celá (čemuž samozřejmě rozumím) - což sebou nese ovšem to, že na plácek se musí poskládat několik rezervací vedle sebe. My jsme se potkali 3 a tím mi přišla kapacita zcela naplněna. Popis odpovídá skutečnosti, vodu, elektřinu ani kadibudku na pozemku nenajdete, noční výhled na hvězdy je ale krásný, příjezdová cesta naprosto bezproblémová a kdo hledá rozumný poměr cena/výkon bude spokojen. Pokud natrefíte na termín, kdy budete mít místo jen sami pro sebe (nebo si zaplatíte exkluzivitu), bude to jeden z nejhezčích bezkemplácků.
Wiese bei der Hirtenhütte
27.5 - 28.5.2021 Barbora sagt:
Tohle je velká romantika. Místo je odlehlé tak akorát, aby se člověk cítil v přírodě (všudypřítomní koně, krásná příroda na všechny strany, žádní sousedé), ale přitom si došel do areálu Dvoru Pacínov do luxusních umyvárek nebo k bazénu (na požádání dostanete vstupní kartu a máte k dispozici zázemí fitka). Příjezd k salaši bez problémů, při odjezdu jen jeden krátký prudší kopeček. Na pozemku zatím nebyla k dispozici voda ani wc, ale do budoucna to prý možné bude. Je možné využívat terasu u salaše. Paní hostitelka velmi milá. Pozemek nebyl příliš posekaný, ale ničemu to moc nevadilo, naopak to byla příjemná změna a dodávalo to atmosféru.
Garten des Ferienhauses in den abgelegenen Wäldern
25.5 - 27.5.2021 Barbora sagt:
Nikdy nepodceňujte název "na samotě v lesích", chalupa je na skutečně velmi odlehlém místě, což je kouzelné, pokud nejste strašpytel :D Krásný velký pozemek byl z velké části perfektně posekaný, k dispozici studna a zajímavá kadibudka a hlavně velký přístřešek, který jsme při této upršené dovolené ocenili. Zpěv ptáků dechberoucí, v okolí rybníky a lesy. Příjezdová cesta se musí předem naplánovat skutečně podle map a instrukcí od hostitelů a nespoléhat se pouze na navigaci, ta člověka žene velmi drsnou polňačkou, která po dešti není přátelská.
Obstplantage in den Highlands
24.5 - 25.5.2021 Barbora sagt:
Krásný romantický kout. Příjezdová cesta zpevněná a hezky značená, příjezd/odjez i během deště byl schůdný. Vše bezvadně čisté a připravené (sekyrka, dřevo, ohniště, kadibudka, houpačky). Paní hostitelka moc milá. Pozemek z velké části perfektně posekaný. Všem vřele doporučuji.
Bauernhof in der Nähe von Svoboda
23.5 - 24.5.2021 Barbora sagt:
Svérázný areál nadšenců do zvířat, přírody, létání a životu jinak. Velmi milá paní hostitelka nás provedla po hangáru a ukázala nám historické letouny, představila zvířátka na minifarmě i možnost koupání v jezírku. Pro děti i dospělé moc hezký zážitek. K dispozici byly toalety i sprchy, nešlo ale o žádný luxus, areál se teprve velmi pozvolna probouzí ze spánku, což na některých místech je patrné. Pro nenáročné cestovatele skvělé a velmi zajímavé místo. Voda i elektřina byla k dispozici. Příjezdová cesta dobře sjízdná, louka udržovaná. Díky, že jsme mohli přijet.
Cookies. Sie wissen, was zu tun ist, damit Sie diese Leiste nicht stört.
Diese Website verwendet Cookies. Bitte bestätigen Sie Ihr Einverständnis mit der Verwendung aller Cookies, indem Sie auf "Ich stimme zu" klicken. Wenn Sie Ihre Einstellungen ändern möchten, klicken Sie auf die Schaltfläche "Einstellungen speichern". Weitere Informationen über unsere Verwendung von Cookies finden Sie hier.
Campu verwendet 4 Kategorien von Cookies:
1. Technische Cookies
Technische Cookies, um das Funktionieren der Website zu gewährleisten. Ohne sie geht es einfach nicht. Ohne sie können Sie keine Buchung vornehmen und kommen daher nicht weiter.
2. Analytische Cookies
Analytische Cookies helfen uns, anonyme Informationen über den Datenverkehr und die Interaktion mit Inhalten auf der Website zu sammeln, damit wir das Benutzerumfeld verbessern können.
3. Personalisierte Cookies
Personalisierte Cookies ermöglichen es Websites, sich an Ihre Präferenzen zu erinnern und Ihnen relevante Inhalte und Angebote zu liefern.
4. Werbe-Cookies
Werbe-Cookies werden verwendet, um Ihre Online-Aktivitäten zu verfolgen und Werbung so zu gestalten, dass sie für Sie relevant und interessant ist.